Projectes
Aquest trimestre el nens i nenes de 6éB hem fet un projecte dels mitjan de comunicacó, espero que us agradi aquest Power Point.Reproducció, Aroa, Sabadell, Roureda from ceiprouredaAquest trimestre els nens i nenes de 6éB hem estudiat el mitjans de comunicació, jo he fet una reflexió. Espero que us agradi.

El paper que tenen avui dia els mitjans de
comunicació

Avui dia, els mitjans de comunicació són més moderns del que eren abans, que si el mòbil dactilar, que si el facebook, witter, instagram... Pràcticament tothom està enganxat a totes aquestes xarxes socials i aparells,  perquè és més còmode, per tal de comunicar-se a llarga distància.
A mi personalment no m’agrada perquè no és bo estar tot el dia connectat, ja que els nens i nenes  estudien menys per culpa d’això. No obstant, m’agrada perquè és entretingut i ens donen molta informació, tot i que, a vegades m’acaba cansant . No sempre és certa la informació que ens donen els mitjans de comunicació, sempre és més fiable la informació d’un diari, de la ràdio i de la televisió que no pas la d’internet. Perquè a internet, es pot ficar qualsevol. 
Com a ciutadans crec que hauríem de ser més crítics envers la informació que ens arriba.
  No hay comentarios:

Publicar un comentario